Митці з Київщини провели благодійну творчу зустріч у Берліні (ФОТО)

Митці з Київщини провели благодійну творчу зустріч у Берліні (ФОТО)

Учора, 18 березня, у столиці Німеччини відбулася творча зустріч із українською письменницею Тетяною Іванчук та українським художником Леонідом Маадиром

Об этом сообщает Устав ГРУПП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Письменниця з Київської області Тетяна Іванчук представила низку поетичних збірок, зокрема провела вікторину для дітей українських біженців, які отримали в подарунок книжки авторки.

В свою чергу відомий український художник з Київщини Леонід Маадир представив присутнім виставку власних робіт та провів майстер-клас як для дітей так і для дорослих у створенні нової картини. На заході була також присутня відома художниця Міла Ротштейн, яка представила свою незавершену роботу про рідне місто Маріуполь. В рамках майстер-класу Леонід Маадир продовжив творчий процес над вищезгаданим полотном. Не оминуло увагою цю культурну подію посольство України в Німеччині в особі радниці з питань культури Аліси Подоляк, яка наголосила на важливості подібних мистецьких акцій.

Організатор мистецького заходу голова благодійного фонду "Українська громада" Олексій Усачов виступив із вітальним словом та висловив вдячність Анні Угрюмовій і ательє Labos World e.V за активну підтримку українських дітей, які під час війни опинились у Берліні.

Також колективу було передано Подяку від народного депутата України Олександра Горобця за активну участь у допомозі українцям у Німеччині.




Источник: VTimes