Нова поліцейська станція з’явилася у Глевахівській громаді

Нова поліцейська станція з’явилася у Глевахівській громаді

У межах проєкту "Поліцейський офіцер громади " Глевахівська громада відкрила нову поліцейську станцію у селі Крушинка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Глевахівську селищну раду.

Це вже друга поліцейська станція у громаді, вона буде обслуговувати жителів Крушинського та Путрівського округів.

Допомагати жителям і дбати про їхню безпеку буде поліцейський офіцер громади — капітан поліції Юзвенко Олександр Васильович, який має багаторічний досвід роботи у поліції та успішно пройшов спеціалізоване навчання і конкурсний відбір.

На відкриття станції завітав заступник начальника Головного управління національної поліції у Київській області Максим Очеретяний, який вручив офіцеру сертифікат міжнародного зразка про успішне проходження навчання, а також — подяку Глевахівській громаді за активну участь у створенні безпечного середовища на Київщині, адже саме за кошти місцевого бюджету відремонтовано та умебльовано приміщення станції.

Поліцейський офіцер громади, приступаючи до виконання обов’язків, отримав ключі від службового автомобіля, який було профінансовано також з бюджету громади.

Поліцейська станція розташована у будівлі Офісу крушинського старости (колишня сільська рада) за адресою: с. Крушинка, вул. Київська, 5.

Нагадаймо, що стихійне сміттєзвалище на вул. Ботанічній у смт Глеваха ліквідували та вивезли відходи на спеціалізований полігон.