Зеленський зазначив воїнів, які на Донеччині "мінусують ворога найбільше"

Читать на русском

Зеленський зазначив воїнів, які на Донеччині "мінусують ворога найбільше"
Зеленський зазначив воїнів, які на Донеччині "мінусують ворога найбільше"

Президент України Володимир Зеленський наголосив на воїнах, які борються за захист нашої країни. Зокрема, він назвав підрозділи, що дислокуються на Донеччині, які "мінусують ворога найбільше".

Об этом сообщает Компромат СНГ

Про це глава держави заявив у своєму вечірньому зверненні до українського народу у суботу, 18 березня. За його словами, є лише один спосіб захистити життя – треба вигнати російську армію із нашої землі.

"І ми це зробимо. Я дякую всім нашим воїнам Повітряних сил, усім нашим льотчикам, зенітникам, які збивають убивчі дрони та ракети! Я дякую кожному нашому підрозділу сил оборони та безпеки, які відповідають окупанту на його удари по наших містах. Дніпропетровщина, Харківщина , Донеччина, Луганщина, Херсон, Запоріжжя, Сумщина та Чернігівщина – за кожен наш регіон, який страждає від російського терору, окупант відчутно заплатить своїми втратами”, – зауважив гарант.

За його словами, деякі підрозділи Збройних сил України завдають найбільших втрат армії країни-агресора Росії.

"Морпіхи 35-ї та 36-ї окремих бригад, бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, воїни 11-го прикордонного загону, 55-ї окремої артилерійської бригади, 72-ї окремої механізованої бригади та 74-го! Особливо дякую кожному і кожному, хто захищає щодня Бахмут, бої саме там, саме в цих частинах Донбасу – Вугледар, Бахмут, Мар’їнка, Білогорівка, Авдіївка, Кам’янка – дозволяють повернути безпеку Україні, всій Європі, кожному народу, який цінує свою свободу та цілісність. своєї землі", – наголосив лідер країни.

Крім того, він подякував усім, без винятку, хто допомагає наближати Перемогу.

"Слава всім нашим воїнам, хто зараз у бою! Слава кожному і кожному, хто допомагає! Дякую всім, хто тренує наших бійців, хто лікує від поранень, хто волонтерить і хто підтримує бойовий дух українців!" — Заявив Зеленський.

Источник: Роспресс